Labels

cards (90) project (31) layout (21) miniboekje (19) altered items (10) taart (8) calender (6) swap (5) tag (3) cupcakes (2)

Translate

26-04-2019

A Princess Diary

A Princess Diary

Oh ik heb zo veel plezier beleefd aan het maken van dit boek. Het was veel werk, maar het was het dubbel en dwars waard. Het staat ook prachtig tussen mijn andere mooie werkjes op de kast. Ik heb ook al plannen voor de foto's die erin moeten komen, maar daar ga ik later mee verder.
Voor dit boek heb ik de papierserie Graphic 45 Princess gebruikt en daarvan heb ik de Journaling & Ephemera Cards genomen. Het basispapier is een oude papierserie. Als je wilt weten welke dan kan ik het voor je opzoeken. De rietjes heb ik van Kimya. Net als het opengewerkte lint, bloemen van Prima en het roze sluitlintje.

Deze open pages met labels heb ik gemaakt met de penseel zakjes. Femke heeft echt allerlei maten en soorten zakjes in de winkel! Ik heb ze dubbelgevouwen en een klein stukje ingekort met de kartelschaar. De labeltjes die erin zitten zijn van dat mooie bruine kartonpapier, supermooi!
Natuurlijk mag een doily niet ontbreken. Ik heb in het hele boek goudaccenten toegepast. De doily heb ik ook helemaal goud gemaakt. Curly pins  maken het weer af.
 

Tussen de pagina's heb ik steeds dezelfde label gebruikt, ook weer zo'n mooie bruine. Deze heb ik met wat lint, een bloem en vloeipapier allemaal hetzelfde gemaakt. Op de achterkant een stempel om wat ruimte te geven om wat op te schrijven.


 Deze pagina heeft heel veel pockets. Daar zitten allemaal ephemera cards in en op de bovenkant zit lint van Kimya, afgemaakt met een bloem en een elfje van Scrapiniec chipboard.

Op deze bladzijdes zijn allerlei kraft artikelen gebruikt, zoals envelopjes, zakjes enz. 


 Pssst, zie jij die gouden hartjesslinger? Die is eigenlijk wit, maar weer lekker met mijn gouden inkt gekleurd. Wat een leuk slingertje he?
 Oh, jute lint ook van Femke, I LOVE IT!! Als ik gepaste foto's heb gemaakt, ga ik die erin doen en dan laat ik alles wat erin verborgen zit ook zien!
liefs, heb het goed,

Geen opmerkingen: